T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
NİĞDE / ÇAMARDI - Çamardı 75.Yıl Şehit Üsteğmen Murat Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi

Çamardı 75.Yıl Şehit Üsteğmen Murat Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yunus Emre Mah. Doğan Boran Cad. No57 51660 Çamardı/Niğde
Vizyon
75.YIL ŞEHİT ÜSTEĞMEN MURAT ERDEM ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ; YÖNETİCİLERİMİZ; ÖĞRETMENLERİMİZ, VELİLERİMİZ VE MEZUNLARIMIZIN GÜÇ BİRLİĞİYLE, TEMELİNDE BİLGİ VE SEVGİ ANLAYIŞI OLAN BİR ORTAMDA İYİ İNSAN, İYİ VATANDAŞ YETİŞTİREN, ÖĞRENCİLERİ İLGİ VE YETENEKLERİ DOĞRULTUSUNDA SEÇECEĞİ MESLEĞE YÜKSEK ÖĞRETİM PROGRAMLARI VE DİĞER KURUMLARA YÖNELTEN, DOĞAYI TANIYAN, SEVEN VE KORUMA BİLİNCİNE SAHİP BİREYLER YETİŞTİREN, SOSYAL, SPORTİF VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERDE ADINDAN SÖZ ETTİREN, EĞİTİM-ÖĞRETİMDE TOPLAM KALİTEYİ YAKALAYAN EN BAŞARILI LİSE KURUMU YAPMAKTIR.
Misyon
BİZ... BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARI 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.
Başarılar
BİREYLERİN ÖĞRENME HAREKETLİLİĞİ MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRENİCİ VE PERSONEL HAREKETLİLİĞİ-2015 PROJENİN ADI: MESLEKİ BECERİLERİN AVRUPA YOLUYLA GELİŞTİRİLMESİ REFERANS NUMARASI: 2015-1-TR01-KA102-017127 1. AKIŞ: 15 ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ + 2 REFAKATÇİ KONU: PROJE TABANLI ÖĞRENME YER: MACARİSTAN/EGER TARİH:14-28 ŞUBAT 2016 2. AKIŞ: 15 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ + 2 REFAKATÇİ KONU: WEB TASARIMI YER: LİTVANYA/VİLNUS TARİH:27 MART-10 NİSAN 2016 3. AKIŞ: 12 ELEKTRİK-ELEKTRONİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ + 1 REFAKATÇİ KONU: PLC PROGRAMLAMA TEKNİKLERİ YER: İTALYA/CASERTA TARİH:02-16 MAYIS 2016
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam yıl-Tam gün(Karma)
İngilizce-Fransızca(İkinci Yabancı Dil)
İl merkezine çamardı kooperatif otobüsleriyle sağlanmaktadır.
Taşımalı Eğitim Kapsamında
Yeni Mah.Çamardı/NİĞDE
İl merkezine 70 km uzaklıkta İlçe merkezinde
ELEKTRİK-ELEKTRONİK BÖLÜMÜ-34 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ-34
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%45
Sportif Etkinlikler
Okul badminton, satranç, bocce, futsal, atletizm takımlarıyla faaliyetlere devam etmektedir.
TÜBİTAK 4006 KAPSAMINDA ÇALIŞMALAR HER YIL YAPILMAKTADIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus AB hareketliliği kapsamında 3 farklı bölümümüz 3 farklı ülkeye gitmiştir.