T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
NİĞDE / ÇAMARDI - Çamardı 75.Yıl Şehit Üsteğmen Murat Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz Konferans Salonunda,13.03.2024 tarihinde Niğde AFAD Eğitim Uzmanı Oğuzhan ZEYREK tarafından ilçemiz Kurum Müdürleri ve okulumuz öğrencilerinin katılımıyla Afet Farkındalık Eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 103.yılı ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Programda İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY´un hayatı ve eserleri, İstiklal marşının oluşturulma süreci gibi konular hakkında bilgiler verildi.  Programda emeği geçen okulumuz Kimya Öğretmeni Burcu BALIKÇI'ya ve 9/B öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında “Çamardı Bölgesi’nde Kullanılan Sözcükler ve Anlamları” temalı panomuzu hazırlanmış ve sınıflarımızda yaptığımız “Atasözü ve Deyim Resimleme” etkinliğinde ortaya çıkan ürünleri okul panomuzda sergilenmiştir.
Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Neşe Yacan' a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Filistinli kardeşlerimizin yaralarını bir nebze olsun sarabilmek için Okulumuz; ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesinden sorumlu öğretmenler ve Değerler Eğitimi Kulübü temsilci öğrencileri tarafından yardım kampanyası düzenlendi. Okulumuz genelinde düzenlenen kampanyaya öğretmenler, öğrenciler ve çalışanlar destek verdi. Kampanyada toplanan bağışlar Türkiye Diyanet Vakfı banka hesabına havale edildi. Duyarlı yaklaşımlarından dolayı başta Değerler Eğitimi Kulübü temsilci öğrencileri ve öğretmenleri olmak üzere bütün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

“TÜBİTAK Bilim Söyleşileri”  etkinliği kapsamında Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Sayın Erkan KÖSE’yi okulumuzda ağırladık.Samimi bir havada gerçekleştirilen söyleşide, öğrencilerimiz merak ettikleri sorulara cevap bulma imkanına ulaştılar. Bu faydalı ve keyifli söyleşi sonunda Okul Müdürümüz Sayın Selçuk YÜZBAŞIOĞLU,Sayın Erkan KÖSE’ye teşekkür belgesi takdim ettiler.

Kas

İlimiz Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün, “2022-2025 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı” doğrultusunda, okulumuz öğrencilerine  “ Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” konulu video 3.ders saatimizde okul genelinde izletilmiştir.

Kas

ÇEDES Projesi kapsamında Değerler eğitimi adı altında değerler kulübü öğretmen ve öğrencileri, İlçemiz emekli öğretmenlerinden Mehmet EKE'ye geçmiş olsun ziyaretine gitmiş, Allah'tan şifa dileğinde bulunulmuş ve hocamızdan da hastanın duası makbul olur düsturunca dua istenmiştir.

Kas

12 Kasım Afete Hazırlık Günü dolayısıyla okulumuz Tarih Öğretmeni Adem DOĞAN,danışmanlığını yaptığı Afete Hazırlık Kulübü öğrencilerinin de katkılarıyla tüm okulumuzu kapsayan “Yangın Tatbikatı” gerçekleştirdi.

Kas

ÇEDES Projesi kapsamında;okulumuz Değerler Kulübü Danışman Öğretmeni Naci ÖZAY tarafından 9.sınıf öğrencilerimize yönelik “Selamlaşma,Hasta Ziyareti ve Misafir Ağırlama Adabı” konulu seminer verilmiştir.

Kas

"112 Acil Çağrı Merkezlerinin Bilinirliğini arttırmak ve acil çağrı hakkında farkındalık oluşturmak" projesi kapsamında okulumuzda tanıtım faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Mevlid-i Nebi haftası vesilesiyle okulumuz konferans salonunda, İlçe Müftülüğü ve okulumuz iş birliği ile program düzenlenmiştir.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle,okulumuzda yapılan anma töreninde aziz vatanımız uğruna can veren şehitlerimiz bir kez daha rahmet ve minnetle anıldı.

Haz

Uzun ve zorlu bir eğitim öğretin sürecinin ardından öğrencilerimizi yeni yaşantılarına uğurlarken güzel bir mezuniyet gecesiyle bunu taçlandırmak istedik.

Çamardı 75.Yıl Şehit Üsteğmen Murat Erdem ÇPAL ailesi olarak öğrencilerimizin bu güzel anlarına şahit olmak için yanlarındaydık.Her son yeni bir başlangıca adım atmak demektir aslında.Biz de öğrencilerimizi üniversite hayatına,umut dolu duygu ve düşüncelerle göndermek arzusuyla bir araya geldik.

Mezuniyet Törenini hazırlama noktasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarımız Filiz Ertaş, Meryem Küçükdemir ile Müdür Yardımcımız Hasan Selim  Bulut'a tesekkür ediyoruz.

May

“Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum”(ÇEDES) Projesi kapsamında okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri ile kardeş okulumuz Diyarbakır Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri arasında mektup arkadaşlığı etkinliği gerçekleştirilmiştir.Kardeş okula gönderilecek mektuplar,kulüp öğrencileri tarafından özenle yazılmış olup kardeşlerine destek olma konusunda gerekli hassasiyeti göstermişlerdir.Okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü Danışman öğretmenleri ve kardeş okul öğretmenlerinin iş birliği ile yürütülen bu çalışmanın amacı;öğrenciler arasında gönül köprüsü kurmak ve zor zamanlarda birlikte daha güçlü olabildiğimizi anlamaktır.