T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
NİĞDE / ÇAMARDI - Çamardı 75.Yıl Şehit Üsteğmen Murat Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi

May

Okulumuz Kültür-Edebiyat Kulübü öğrencileri,Danışman öğretmenleri Filiz Ertaş ile ilçemizdeki Nazmiye Pınar İlkokulunun anasınıfı öğrencilerine masal okuma etkinliği gerçekleştirdiler.

May

Okulumuzda Beden Eğitimi öğretmeni, Hasan Selim Bulut tarafından hazırlanan voleybol turnuvası sonuçlanmıştır.

May

Okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni, Hasan Selim Bulut tarafından düzenlenen okul futbol turnuvasında, kız takımları arasında 12 AL sınıfı birinci olmuştur.Kazanan takıma ödülleri Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alan Şefi, Ömer Can İyice tarafından cuma günü Bayrak Töreni sonrası verilmiştir.

May

Okulumuz Gezi Tanıtım,Turizm Kulübü Danışman Öğretmeni Meryem Küçükdemir koordinatörlüğünde Karadeniz Gezisi düzenlendi.Müdür Yardımcısı Hasan Selim Bulut,Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Filiz Ertaş'ın da katıldığı gezide,Sümela Manastırı,Uzungöl,Fırtına Vadisi,Zil Kale,Ayder Yaylası gezildi.

Ock

Niğde il genelinde okul sporları kapsamında gerçekleştirilen genç erkekler badminton müsabakalarında okulumuz il 2.'si olmuştur. Müsabakalarda okulumuzu, 10 AL sınıfı öğrencisi Erkin AYRILMAZ,11 AMP bilişim sınıfı öğrencileri  Şahabettin Arda TOPARLI,Emre YAĞIZ,12 AMP Elektrik sınıfı öğrencisi Eren KÖSE temsil etti. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen müdür yardımcımız Hasan Selim BULUT'a teşekkür ederiz.